У Львові змагаються лучники з України та Люксембурга

Через карантин на змаганнях зі стрільби з лука "Золота осінь" менше учасників.

Про це повідомляють у Львівській облдержадміністрації, передає "Еспресо.Захід".

На стадіоні навчально-спортивної бази Львівського "Динамо" тривають 57 Міжнародні змагання зі стрільби з лука "Золота осінь 2020". Вже розіграли кілька нагород. ЛОДА зазначає, що успішно виступають команди Львівщини. Зокрема, у змаганнях серед змішаних команд у категорії кадети переможцями стала команда Львів-1. Фінальна частина турнірів відбудеться у суботу, 12 вересня, у Палаці Потоцьких.

"Десятки років поспіль до Львова з’їжджаються найкращі лучники України, аби продемонструвати свій рівень майстерності. Раніше у цьому турнірі також брали участь спортсмени з Великої Британії, Грузії, Ізраїлю, Польщі, Узбекистану, США та інших країн. Однак цьогоріч через карантинні обмеження, окрім українських лучників, приїхали тільки гості з Люксембурга. Сподіваємось, наступного року в осінній час Львівщина знову стане столицею лучного спорту не тільки України, а і Європи", – зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

У ЛОДА додають, що цей турнір є одним із найдавніших спортивних змагань, що з 1964 року відбуваються у Львові та є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука.

Фото: ЛОДА