У масажному салоні в центрі Луцька надавали сексуальні послуги

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом звідництва та сутенерства.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області, передає "Еспресо.Захід".

У приміщенні салону еротичного масажу по вулиці Лесі Українки в Луцьку провели санкціонований обшук з залученням спецпризначенців. У підсумку відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 ККУ – мова про сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. За такі дії передбачено позбавлення волі терміном від 4 до 7 років.

Так званий салон еротичного масажу здійснював діяльність упродовж кількох місяців, візитівки з рекламою закладу Ego Studio розповсюджували по всьому місту. Заклад працював під вивіскою "Юнона": жінки надавали там послуги сексуального характеру клієнтам, які телефонували й попередньо домовлялись про це, маскуючи свою діяльність під еротичний масаж.

Орієнтовні суми, які сплачували клієнти за послуги, становили від 1 000 до 10 000 гривень. За добу сюди приходило від 10 до 50 осіб.

"Учора під час проведення санкціонованого обшуку у приміщенні салону виявили клієнтів та працівниць салону, які надавали послуги сексуального характеру, також вилучили банківський термінал, детектор грошей, мобільні телефони, гроші, рекламні стікери салону, одяг та аксесуари сексуального характеру й інші речі", – розповів Олександр Зотько, т.в.о. начальника відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми (ВБЗПТЛ) ГУНП у Волинській області.

Тепер вирішують питання про оголошення підозр та обрання запобіжних заходів причетним до протиправної діяльності.