Двоє молодих закарпатців влаштували стрілянину на підприємстві

Поліція затримала хуліганів.

Учора ввечері, 9 вересня, двоє хлопців увірвались на підприємство з переробки сільськогосподарської продукції у Виноградові та відкрили стрілянину з травматичної зброї. Унаслідок обстрілів троє братів, які перебували в цеху, отримали травми. Про це повідомили у поліції Закарпаття, передає "Еспресо.Захід".

Прибувши за викликом, поліцейські встановили, що на територію місцевого цеху о 20:30 зайшли невідомі особи, які почали конфліктувати з присутніми та безпідставно застосували зброю. "У результаті сутички між нападниками та трьома братами, які були на підприємстві, останні отримали тілесні ушкодження. Самі ж злочинці з місця події зникли у невідомому напрямку", – повідомили у поліції.

Однак поліцейським вдалося розшукати злочинців. Ними виявилися 16-річний мукачівець та 18-річний житель села Великі Ком’яти Виноградівського району. Зброю, з якої стріляли хлопці, поліція вилучила. "Попередньо – це травматичний пістолет", – додали у пресслужбі.

Нападників помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм інкримінують злочин, передбачений частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. У справі триває досудове розслідування, у ході якого поліцейські встановлять усі обставини злочину. Затриманим загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.