На Тернопільщині родина ромів влаштувала криваву різанину

Пораненому вдалося дійти до райцентру Підволочиськ

 

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільської області, - повідомляє "Еспресо.Захід".

За словами начальника Підволочиського відділу поліції Сергія Гаврилюка, неподалік Підволочиського сміттєзвалища мешкала родина ромів. Вони збирали непотріб, займалися його сортуванням. Потерпілий приїхав до них з Закарпатської області.

Між ним та братом господині постійно виникали сварки через харчі та побутові речі. Останній конфлікт завершився трагічно. Після розпивання спиртних напоїв між чоловіками почалася суперечка, і 48-річний уродженець Закарпатської області завдав молодому чоловікові удар кухонним ножем в живіт.

"Поранений мукачевець зміг дійти до райцентру, стікаючи кров'ю, а це майже два кілометри. Вже в місті його побачили люди та викликали лікарів. Потерпілого прооперували. Медики констатували проникаюче поранення, яке в кількох місцях зачепило пряму кишку", - уточнив Сергій Гаврилюк.

Фото: Поліція Тернопільської області

Нападника затримали правоохоронці. Він зізнався у скоєному. Факт злочину внесений в ЄРДР. Проте правопорушення, можливо, перекваліфікують у статтю 115 ККУ.

У ході розслідування з'ясувалося, що нападник перебуває у розшуку Закарпатської поліції за погрозу вбивством. Триває слідство.