Вбила чоловіка та стріляла в доньку: на Рівненщині жінці світить довічне

У вбивстві чоловіка та замаху на вбивство доньки підозрюють 45-річну жительку Рівненщини.

Про це сьогодні, 7 вересня, повідомив начальник слідчого управління Рівненської області Олександр Панасюк, передає "Еспресо.Захід".

У житловому масиві "Криниченька", що у Рівненському районі, жінка вистрелила з травматичної зброї в голову чоловікові. Мотиви поки що не зрозумілі. Правоохоронці зазначають, що, ймовірно, через сімейні негаразди. Після вчиненого вона зайшла у кімнату дочки, яка спала, і спробувала вистрелити їй у грудну клітку. Однак зброя не спрацювала. Тоді жінка взяла пневматичний пристрій та зробила два постріли. Дитина залишилася живою, а дії матері кваліфікують як замах на вбивство.

"Малолітню потерпілу зловмисниця відвезла до своїх батьків і повернулася до місця свого проживання, де вчинила спробу суїциду. Зараз жінку затримано за ст. 208 КПК, вона перебуває у лікувальному закладі. Слідчі повідомили їй про підозру у вчинених злочинах та підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", – розповідає Олександр Панасюк.

Він додає, що спочатку підозрювана давала нечіткі, нерозбірливі покази. Зараз у рамках кримінального провадження проводять експертизи, зокрема й психіатричну. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.