"Фракція "ЄС" в парламенті не дасть затягнути Україну назад в РФ", – Порошенко у Дрогобичі

Сотні людей прийшли нині на центральну площу міста, аби привітати п'ятого президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє журналістка "Еспресо.Захід".

"Фракція "Європейської Солідарності" буде тим парламентським спецназом, який не дасть нас затягнути за волосся в Російську імперію, – наголосив на зустрічі Петро Порошенко. – На жаль, "ЄС" залишилася єдиною опозиційною силою в українському парламенті. Бо інші, хто претендує на звання опозиції, борються не проти Путіна, а проти Порошенка. І ще одна опозиційна сила, але не українська, а п'ята колона Кремля".

Окрім цього, п'ятий президент наголосив на утисках свободи слова в країні, зокрема, щодо переслідування каналу "Прямий".

"Влада як чорт від ладана втікає від правди. В четвер Нацрада з питань і телебачення позбавила "Прямий канал" шести ліцензій. Для того, щоб не дати вам чути і бачити правду, бо вони її бояться. Трьом каналам п'ятої колони Кремля працювати можна, нехай вони отруюють інформаційний простір, а український канал треба атакувати", – додав Петро Порошенко.

Нагадаємо, нині з візитом у Дрогобичі п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко. Під час візиту Петро Порошенко вручив партійний квиток художнику Леву Скопу.