Провалена спецоперація щодо "вагнерівців" – це здача захисників України, – Княжицький

Народний депутат від "ЄС" Микола Княжицький прокоментував нові докази про проведення українськими спецслужбами операції стосовно "вагнерівців", затриманих у Мінську.

Свою думку депутат висловив у коментарі Еспресо.TV.

Він назвав ситуацію, що склалася, "катастрофою".

"Те, що нам відомо, - зірвана не лише операція, яка тривала дуже довго з багатьма працівниками українських спецслужб, зірвана не лише ця операція, не лише, те, що ми могли отримати сюди, в Україну, винних у збитті українського літака та вбивстві українських громадян. А  прикро і те, що люди, які проводили цю операцію, нині під загрозою, і РФ проводить проти них операції", – сказав Княжицький.

Він додав, що це здача захисників України.

"Звичайно, це не лише здача українських інтересів, а й здача українських розвідників і тих людей, що поклали своє життя на боротьбу за Україну. Тому ми вимагаємо створення ТСК. Я думаю, що це матиме подальший хід. Це просто національна катастрофа – така зрада", – підсумував нардеп.

Нагадаємо, народний депутат від "ЄС" Володимир Ар'єв оприлюднив нові докази того, що СБУ проводила спецоперацію щодо бойовиків так званої ПВК "Вагнера", яких затримали в Білорусі. Ар'єв продемонстрував оперативні плівки, які свідчать про участь найманців з ПВК "Вагнера" у збитті українського борту Іл-76 під Луганськом у 2014 році.