Під час всеосяжного перемир’я: під Маріуполем загинув військовий зі Львівщини

Тарасу Кравчишаку 1 березня виповнилося 25 років. Хлопець родом із Дрогобича, був представником Державної фіскальної служби.

Про це журналістам "Еспресо.Захід" повідомив друг батька Тараса Леонід Федевич

Інформація про загибель військового з’явилася нині, 4 вересня, по обіді. Відомо було, що хлопець загинув під Маріуполем.

Як вдалося з’ясувати журналістці "Еспресо.Захід", одна з офіційних версій смерті – самогубство. Втім рідні хлопця не вірять у неї.

"Його командири стверджують про підозру на самогубство, – зазначив у коментарі журналістці "Еспресо.Захід" Леонід Федевич. – У день смерті він надіслав 50 троянд своїй мамі. Їй саме виповнилося 50 років. Тому у версію самогубства я не вірю. Я знав його з народження, не віриться мені".

Тарас Кравчишак навчався у Дрогобицькій гімназії імені Богдана Лепкого, згодом вступив на навчання у Львівський державний університет внутрішніх справ. По завершенні навчання пішов служити Україні.

На загибель хлопця активно зреагували дрогобиччани. Місцева мешканка Марія Головкевич на своїй facebook-сторінці написала пост про Тараса Кравчишака, де вміщені спогади про хлопця.

"Про Тараса добрими і щирими словами згадують його однокласники, а класний керівник Оксана Приріз з теплотою розповідає про свого учня, як про вдумливого, спокійного, врівноваженого юнака, який любив спорт і працю", – написала пані Марія.

За попередньою інформацією, воїна поховають у Дрогобичі на Алеї Слави.