В Івано-Франківську молодик влаштував стрілянину з балкона багатоквартирного будинку

Поліція затримала 27-річного порушника.

Сьогодні, 4 вересня, близько 2-ї години ночі до поліції зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що на вулиці Яблуневій в Івано-Франківську на подвір’ї багатоквартирного будинку чути постріли зі зброї. Про це повідомили у поліції Прикарпаття, передає "Еспресо.Захід".

Поліцейські, які виїхали на місце події, з'ясували, що зловмисник перебуває на першому поверсі та стріляє з балкона. Правоохоронці спробували вмовити чоловіка припинити стрілянину, проте хуліган не реагував.

Двері до квартири, на прохання поліції, чоловік не відчинив. Тому правоохоронці спільно з працівниками ДСНС демонтували їх. У помешканні, крім стрільця, який виявився гостем, перебувала також і власниця квартири. У чоловіка правоохоронці вилучили стартовий пістолет "Zoraki" з ознаками переробки під травматичний і скерували його на експертизу.

Зловмисника поліцейські затримали за ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та обрання судом запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.