Засновник франківського "Теплого Міста" та Urban Space 100 залишає лідерську посаду

Зановник і керівник платформи "Тепле Місто" з Івано-Франківська Юрій Филюк повідомив, що залишає лідерську посаду в організації.

Про це пише "Галка", передає "Еспресо.Захід".

У відеоролику, в якому він закликає охочих піти на його вакансію і отримати  "роботу мрії ", Филюк зазначив: "Прийшов час мені йти далі, а організації знати нового лідера для наступного етапу розвитку платформи. Людину, для якої Тепле Місто стане можливістю продовжувати реалізовувати свою власну місію. Я залишаюсь поруч з організацією і буду створювати всю необхідну підтримку", – сказав Филюк.

Нагадаємо, у червні Филюк відреагував на чутки, що він планує брати участь у мерських перегонах. "На мера не планував і не планую подаватись", – сказав тоді активіст.

У коментарі  виданню Юрій Филюк повідомив, що наразі залишається координувати і реалізовувати проєкт Промприлад.Реновація.

Як відомо, "Тепле Місто" засноване у 2014 році. На її основі відкритий громадський ресторан Urban Space 100, Urban Space Radio, відбувається Франківський Півмарафон, фестиваль "Сеанс міського сканування", проводилися мистецькі резиденції, запущений, але ще не завершений проєкт Промприлад.Реновація. "Тепле Місто" розвиває власний проєкт "Малі Гранти", завдяки якому фінансуються десятки ініціатив, які змінюють Івано-Франківськ на краще.

Також ініціатива поширила пресреліз з описом вакансії.