"Правий сектор" заявив, що йде на місцеві вибори

У "Правому секторі" повідомили, що вирішили взяти участь у місцевих виборах у кількох ключових регіонах.

Про це заявили очільники "Правого сектору" на пресконференції, пише Укрінформ, передає "Еспресо.Захід".

До ключових регіонів у партії віднесли: Тернопільщину, Львівщину, Сумщину, Полтавщину, Київщину і місто Київ.

"Наше завдання як націоналістичної сили – не допустити "п’яту колону" Росії, щоб вона не зайшла в Київраду і не мала жодного впливу на місцевому рівні на політику", - заявив керівник партії "Правий сектор" Андрій Тарасенко.

Зокрема, керівник Київського осередку партії "Правий сектор" Юрій Гуренко зазначив, що партія йде на вибори, щоб підвищити рівень свого представництва у владі, а причиною негараздів вважають "старі обличчя" у владі, які не змінюються роками.

"Обличчя не змінються вже 20 років, одні й ті ж люди баражирують між партіями і знову заходять в Київраду, і знову маємо те саме – гречку на виборах, здорожчання транспорту максимум через рік після виборів, ями на вулицях, засніжені вулиці взимку", - наголосив Гуренко.

Національно-визвольний рух "Правий сектор" — громадський та військово-політичний рух, який у своїй структурі об'єднує громадську організацію, політичну партію, Добровольчий український корпус і молодіжну громадську організацію. Виник як громадський рух, що об'єднав активістів українських радикальних організацій, здебільшого націоналістичних і крайніх правих. Сформувався наприкінці листопада 2013 року під час зародження Євромайдану.

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2020 року.