Матч Ліги націй Україна – Швейцарія. Де дивитися

Сьогодні, 3 вересня, о 21:45 на "Арені Львів" відбудеться футбольний матч Україна-Швейцарія

Про це повідомляє "Арена Львів", яка втринадцяте прийме матч національної збірної, – передає "Еспресо.Захід".

Фото: Українська асоціація футболу

Через пандемію коронавірусу матч відбудеться без глядачів на трибунах. Пряму трансляцію гри можна буде дивитися на телеканалі Футбол 1 і ТРК "Україна".

В "Арені Львів" пояснюють, що збірна України виграла минулий розіграш турніру в дивізіоні В і зіграє серед когорти найсильніших команд Європи. Усього в Лізі Націй 4 дивізіони, по 4 групи в кожному. У групі 4 разом з Україною та Швейцарією також зіграють Німеччина й Іспанія.

На організаційній нараді у Львівській ОДА акцентували на дотриманні санітарно-епідемічних норм. Перший заступник голови ОДА Андрій Годик зазначив, що без глядачів буде не лише ця гра: "Матчі турніру Ліга націй, в тому числі поєдинок Україна-Швейцарія, який відбудеться 3 вересня у Львові, проходять під егідою УЄФА. Це означає, що саме УЄФА визначає регламент організації та проведення таких матчів. Крім того, вся підготовча робота до поєдинку відбувається під контролем представників УЄФА, які прибувають для цього у відрядження до Львова. У випадку поєдинку Україна-Швейцарія УЄФА вирішив проводити цю зустріч без глядачів. Тому квитки на матч не реалізовуватимуть. Так само без глядачів відбудуться всі матчі Ліги націй, заплановані на вересень".