На Закарпатті тракторист-контрабандист влаштував перегони з прикордонниками

На українсько-румунському кордоні затримали контрабандиста, який намагався перевезти в Румунію понад 20 тис. пачок цигарок.

Тракториста виявив наряд відділу "Дякове", повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби, передає "Еспресо.Захід".

"Водій проігнорував вимогу прикордонників про зупинку та ще дужче почав їхати. Три попереджувальні постріли змінили плани тракториста", – йдеться в повідомленні.

У тракторі перебували троє осіб без документів, за словами прикордонників, – громадяни України. Під час огляду в тракторі виявили 20 тис. пачок цигарок, які конфіскували.

Контрабандистів та їх товар доставили до прикордонного підрозділу. На усіх трьох склали протоколи про вчинені ними адмінправопорушення, справу скерували до суду.

"Про виявлення ознак кримінального злочину за ст. 204 ККУ "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів" до Нацполіції, ДФС і Закарпатської митниці скеровано повідомлення", – зазначають у Держприкордонслужбі.

Фото та відео – Західне регіональне управління Держприкордонслужби.