Дожартувався до криміналу: житель Бучача сім років тероризував поліцію фейковими дзвінками

Житель Бучача впродовж років "тероризує" операторів лінії "102"

Уже більш ніж сім років житель Бучача телефонує на лінію "102" і залишає різноманітні повідомлення. Інформація стосується як буденних питань, так і речей, пов'язаних з безпекою населення, яка під час перевірок виявляється неправдивою. Про це повідомили в поліції Тернопільщини, передає "Еспресо.Захід".

На сьогодні правоохоронці зареєстрували понад 140 повідомлень, які залишив чоловік, телефонуючи зі свого мобільного. На 38-річного чоловіка неодноразово складали адмінпротоколи.

А останній дзвінок завершився кримінальним провадженням. Так, 31 серпня чоловік зателефонував на лінію "102" і повідомив, що замінував дві лікарні та планує їх підірвати. Які саме медзаклади і де – не повідомив.

"На дзвінок відреагували всі екстрені служби. Оперативники встановили особу додзвонювача. Ним виявився житель Бучача", – повідомили в поліції. Чоловікові за жарт доведеться відповідати за статтею 259, ч. 1 – "свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.