В Івано-Франківську скликають позачергову сесію міської ради

Засідання відбудеться у понеділок, 31 серпня, головна тема: віднесення міста до "червоного" рівня епідемічної небезпеки

Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської міської ради, передає "Еспресо.Захід".

У понеділок, 31 серпня 2020 року, відбудеться позачергова сесія Івано-Франківської міської ради. Відповідне розпорядження за пропозицією 15 депутатів підписав міський голова Руслан Марцінків сьогодні.

Як зазначено у листі до міського голови, депутати мають на меті обговорити питання щодо рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про встановлення карантинних обмежень «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території Івано-Франківської ОТГ.

Нагадаємо, вчора, 27 серпня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому змінили епідемічне зонування України. Зокрема, згідно із ним, місто Івано-Франківськ від 31 серпня відноситься до "червоної" зони.

Додамо, поліція Чернівецької області відкрила кримінальне провадження проти депутатів Чернівецької міської ради через те, що вони проголосували за часткове скасування карантинних обмежень на території Чернівців, яка через погіршення епідемічної ситуації визнана зоною з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки.