На Тернопільщині тесть зарізав зятя

Під час конфлікту шістдесятирічний чоловік смертельно поранив 33-річного зятя ножем

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Сварка зі смертельними наслідками сталася на Теребовлянщині. За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Андрія Купчака, в будинку мешкали батько, його донька, зять і п'ятирічний онук. Пенсіонер останніми роками зловживав алкоголем і через це в родині виникали конфлікти. Поліція неодноразово приїжджала на виклики про сімейне насильство та сварки.

Остання суперечка завершилася для зятя летально. На момент суперечки обоє чоловіків були напідпитку. Між ними виник конфлікт, зрештою тесть схопив зі столу кухонний ніж і вдарив ним зятя в ділянку серця.

Потерпілий ще зміг вийти на вулицю і впав. На момент сварки в помешканні була й донька дебошира, але втрутитися не змогла через травму ноги.

Пораненого чоловіка, який стікав кров'ю, побачили сусіди. Вони поклали його у власне авто та поїхали назустріч швидкій, яку відразу викликали. Проте довезти пораненого до лікарні не встигли. Чоловік помер.

Тесть зізнався. у скоєному. Його затримали, нині вирішують питання про оголошення йому підозри згідно зі статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) та міри запобіжного заходу.