Головний конкурент Садового на минулих виборах – Руслан Кошулинський заявив, що знову балотуватиметься

Заступник голови Верховної Ради України (2012-2014 рр.), свободівець Руслан Кошулинський балотуватиметься на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це він оголосив у прямому ефірі ток-шоу "Говорить Великий Львів", пише Вголос

"Українцям годі надіятися на центральну владу. Треба працювати на місцях. Твердо і переконано. Треба творити свою владу, ту, яка відповідала би вашим принципам і переконанням. Тому можу вже відверто вам сказати: Руслан Кошулинський балотуватиметься на посаду міського голови Львова.  

На виборах у 2015 році я набрав 40% (у другому турі виборів мера Львова, – ред.) і це є відповідальність перед львів’янами. Сьогодні Львову треба максимально змобілізуватися, втриматися, Львів може бути найкращим", – зазначив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, про участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ вже заявили нардепи Тарас Батенко ("За майбутнє") та Ярослав Рущишин ("Голос"), екс-нардеп Ігор Васюник, депутатка ЛМР Юлія Гвоздович (УГП), Оксана Юринець (УДАР) та чинний міський голова Львова Андрій Садовий ("Самопоміч"), який до того неодноразово заявляв про те, що не братиме участь у цих виборах. Також кандидатів на висунення у мери оголосила партія "Слуга народу". У праймеріз беруть участь Олег Береза, Ігор Кльофа та Юрій Холод. Проте останній відразу ж відмовився, зіславшись на те, що підозрює у себе COVID-19.