Саакашвілі заявив, що повертається у Грузію

Політик запевняє, що за сім років не було жодного дня, щоб він не цікавився справами в Грузії.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, передає "Еспресо.Захід".

Міхеіл зазначає, що за останні роки багато усвідомив та переосмислив. "За ці сім років не було жодного дня, щоб я не цікавився справами в Грузії. Я знаю, що моя робота в якості Президента не була даремною, і чимало з того, що ми зробили, збережено - і сьогодні працює. Але коли я чую про події в Грузії, то точно знаю, що ми можемо жити набагато краще, і кожен грузин може бути набагато заможнішим. І разом у нас це вийде. Я повертаюся!" – написав він.

Також в іншому пості Саакашвілі написав, що активно включився у грузинську виборчу кампанію, оскільки у жовтні там пройдуть Національні вибори. "Одночасно я продовжую виконувати обов'язки голови виконавчого комітету Національної ради реформ", - додав він.

Водночас, у Грузії на заяву Саакашвілі вже відреагувала голова Мін'юсту країни Теа Цулукіані.

"Ми, звичайно, вітаємо, якщо він знайде в собі сили і повернеться до Грузії. Його, безсумнівно, на кордоні чекає процедура затримання та звичайно ж грузинська в'язниця. Він знаходиться в розшуку, і вироки, винесені проти нього декількома інстанціями, вступили в силу, які він може потім переглянути (перевірити), коли буде знаходиться в грузинській в'язниці", - заявила міністр.