Юрій Холод відмовився від участі у праймеріз кандидатів на голову Львівської ОТГ від "Слуги народу"

Заступник голови Львівської обласної адміністрації підозрює в себе COVID-19

Про це він написав у своєму Фейсбуку, передає "Еспресо.Захід"

"Сьогодні розпочалося голосування за кандидата, якого висуне на голову Львівської громади політична партія «Слуга народу», - написав Юрій Холод. - Хочу подякувати команді за включення мене до трійки кандидатів-лідерів, які мають взяти участь у праймерізі кандидатів на міського голову Львівської ОТГ. Розумію, що ця велика довіра означає величезну відповідальність. І зроблю все, аби її виправдати. Але від участі у цьому праймерізі мушу відмовитися".

Як зазначив чиновник, зараз він очікує результатів тестування на COVID-19, відтак перебуває на самоізоляції.

"Декілька днів тому мав контакт з людиною, в якої виявили COVID-19 і вже третій день почуваюся не зовсім добре. Також повідомляю всім своїм знайомим, яких бачив за вчора-позавчора, бо вважаю, що ми всі маємо бути чесні і відповідальні щодо загрози поширення коронавірусу. Всі плани щодо роботи та інших активностей, відповідно, відкладаються", - додав він.

Як писав "Еспресо.Захід", сьогодні партія "Слуга народу" оголосила праймеріз кандидатів на пост міського голови Львівського ОТГ. Впродовж трьох днів можна проголосувати за одного із трьох претендентів: Юрія Холода, Олега Березу та Тараса Кльофу.