Перехід на мільйон: посадовця Львівської політехніки підозрюють у службовій недбалості

Посадовця Львівської політехніки підозрюють у службовій недбалості, яка обійшлася у 1 мільйон гривень. Йдеться про неякісний ремонт підземного переходу між корпусами вишу.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини, передає "Еспресо.Захід".

Прокуратура підозрює посадовця Львівської політехніки у службовій недбалості, яка спричинила збитки у близько 1 мільйона гривень. Ідеться про неякісний ремонт підземного переходу між корпусами вишу на вул. Бандери у Львові.

Підприємець, який виконував ці роботи, використав гірші матеріали та в значно меншій кількості. Після ремонту стеля і стіни підземного переходу між корпусами продовжували протікати, коли падав дощ. Для прикладу, чоловік закупив смоли на понад 1 мільйон гривень, а використав матеріалу лише на 43 тисячі гривень, а решту привласнив.

Контролювати хід робіт і проводити технічний нагляд повинен був  службовець НУ "Львівська політехніка". За версією слідства, він цього не робив. У підсумку, чиновнику повідомили про підозру у вчиненні злочину. Триває досудове розслідування триває. Винуватцю загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі.