У Мукачеві спіймали "фальшивого" біженця з Італії

Іноземець намагався виїхати з України за підробленим документом

Іноземця, який намагався виїхати з України за підробленим документом виявили прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску "Лужанка". Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час перевірки документів у громадян, які їхали автобусом міжнародного сполучення "Львів – Неаполь" прикордонники виявили чоловіка, який надав на паспортний контроль проїзний документ біженця Італії. Інспектор виявив у ньому низку ознак, які вказували, що документ є повністю підробленим. Крім того, повністю підробленими виявилися посвідка на проживання в Італії та посвідчення особи, які мав при собі іноземець.

Під час фільтраційних заходів чоловік повідомив, що є громадянином Нігерії, зараз цю інформацію перевіряють. Правопорушника доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.

Про виявлення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів і бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" повідомили Берегівський відділ Нацполіції.