У Львові чоловік пропонував підлітку інтимні послуги за 500 гривень

Патрульні оперативно затримали чоловіка, який за півтори години до цього порушив ПДР

Сьогодні, 20 серпня, близько 12-ї години патрульні отримали виклик про спробу розбещення неповнолітнього біля торгового центру на вулиці Богдана Хмельницького, повідомили у патрульній поліції Львівщини.

14-річний хлопець розповів, що чоловік, якому він дав флаєри, попросив допомогти йому з налаштуванням мобільного зв'язку. Через спеку 47-річний чоловік запропонував підлітку сісти в його автомобіль "Mitsubishi Outlander", бо там працює кондиціонер.

Коли хлопець налаштовував телефон, чоловік, з розповіді підлітка, почав приставати. Юнак відкинув його руку і попросив не робити більше так. А тоді увімкнув диктофон на своєму телефоні і, закінчивши з налаштуванням, хотів попрощатись. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав приставати та пропонувати інтимні послуги, за які готовий був заплатити 500 гривень.

Юнак різко вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції. А вже через кілька хвилини  патрульні зупинили цей автомобіль.

У поліцейському відділку 47-річний чоловік в усьому зізнався. Неповнолітній передав диктофонний запис працівникам поліції. Наразі вирішується питання про затримання чоловіка за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

До слова, за півтори години до згаданого інциденту, патрульні оштрафували цього водія за порушення ПДР.