Гімн любові до України: Tabakov з дітьми записали нову пісню до Дня Незалежності

Автор слів – Василь Симоненко

"Я закоханий палко, без міри, У небачену вроду твою. Все, що в серці натхненне і щире, Я тобі віддаю", - ці слова видатного українського поета Василя Симоненка надихнули співака та композитора, переможця телепроектів "Шанс" і "Голос крани" Павла Табакова (сценічне ім’я - Tabakov) на написання гімну любові до рідної землі, повідомили "Еспресо.Захід" організатори.

До запису патріотичної пісні і зйомок кліпу на неї виконавець задіяв два десятки дітей – юних артистів Творчої школи Павла Табакова, яка вже понад два роки успішно працює у Львові. Прем’єру пісні-гімну і зворушливого відео "Україно моя" присвятили Дню Незалежності України. 

Найменшому артисту на знімальному майданчику відео "Україна моя" - лише 10 місяців. За словами організаторів, задіявши у творчий процес дітей, Tabakov підкреслив головну ідею роботи: "Діти – майбутнє України". 

У кліпі до Дня Незалежності України взяли також участь відомі українські митці та представники різних професій: військовослужбовець, працівниця національної поліції, лікар, пожежник, боксер, кухар… Усі ці реальні українці не тільки люблять Україну, а й роблять усе задля її процвітання – кожен на своєму місці. Це люди, чиї дитячі захоплення стали справою всього їхнього життя.

"Муза нашепотіла мені не тільки музику, - зізнається Tabakov. -  Речитативна частина тривалий час була відкладена у стіл:  усвідомлення, що ти доповнив класика, усе відтягувало прем’єру пісні. Змінити рішення мене переконала 9-річна донька Анастасія. Вона цілими днями наспівувала приспів "Україно моя", просила заспівати разом із нею - аж поки не вивчила всю пісню. Так гімн любові до нашої країни спершу став трендом у родині Табакових, а потім і у всій Творчій школі. А тепер, сподіваюся, і слухачі полюблять та співатимуть його".