На Волині затримали чоловіків, які вдерлися до будинку підприємця

Місяць тому до оселі приватного підприємця на Любешівщині вдерлися зловмисники. 18 серпня поліціянти затримали підозрюваних.

Про це повідомляє поліція Волинської області, передає "Еспресо.Захід".

Невідомі вдерлися до будинку, власника зв’язали скотчем, побили й погрожували предметом, який схожий на пістолет. Також лякали батька потерпілого, який був вдома. Чоловіки вкрали гроші, мобільний телефон та ювелірні прикраси. Слідчі зазначають, що матеріальної шкоди завдали на 70 тис. грн.

"У поле зору поліції потрапило двоє місцевих мешканців, один з яких уже мав проблеми з законом. У ніч з 17 на 18 серпня слідчі з оперативниками опрацювали зібрані матеріали та затримали цих двох чоловіків. Речові докази вилучили, а це зброя, якою погрожували потерпілим, викрутка, якою відтискали вікно та інше. Вони уже дали покази. Найближчим часом їм оберуть запобіжний захід у вигляді взяття під варту", — розповів начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Додамо, що за розбій підозрюваним загрожує позбавлення волі терміном від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.